ПРОДУКТИ VERYLUBE

Компанията Verylube е дъщерна на XADO Chemical Concern. Verylube e фирма произвеждаща висококачествена автокозметика на конкурентни цени. Продуктите носещи марката Verylube са известни в Русия, Украйна, Беларус както и в все повече страни от Централна и Западна Европа. За производството на продуктовата линия се използва научно изследователската, производствена и складова база на ХАДО, а повечето от суровините Verylube си доставя от най-големият в световен мащаб химически концерн BASF /Badische Anilin- und Soda-Fabrik / Германия.

Продуктите Verylube са автокозметика, тип добавки за бензин и дизел, които не са от групата на ревитализантите, и те нямат възстановителен ефект върху износените повърхности.    

 

 ДОБАВКА DIESEL-LUX

 

 

 • VERYLUBE за почистване на горивната система на дизеловия автомобил

   

  добавка за дизелово гориво

  Добавката е предназначена за подобряване на качеството на дизловото гориво и почистване на горивната система. Премахва вода, окиси и утайки от дизела, чрез процеса на изгаряне. Предпазва от корозия на резервоара. Пречиства клапите и дюзите, увеличава цетановото число. Намалява разхода на гориво и изхвърлените вредни газове. Защитава и удължават живота на цялата горивна система. Подобрява процеса на изгарянето на дизела.  

  Продуктите се предлагат в зимен и летен вариант.

   

  Начин на приложение: 1.Изсипете съдържанието на една опаковка в резервоара, при минимално количество дизел. 2.Напълнете гориво както следва: При първо поставяне на продукта - 1 тубичка на 20 литра гориво;  за превантивна мярка 1 тубичка за 50 литра. 3.Преминете към нормален режим на работа на автомобила.

    4.80 лв. /бр.добавки за бензин и дизел
 ДОБАВКА PETROLTANK

 

добавка за бензинДобавка за почистване на  бензиновата система Petroltank

 •  

  Продукта е предназначена за подобряване на качеството на бензина и почистване на горивната система. Премахва вода, окиси и утайки от бензина, чрез процеса на изгаряне. Предпазва от корозия на резервoара. Пречиства клапите и свещите. Намалява разхода на гориво. Защитава и удължава живота на цялата горивна система.

       
 •       
 • Начин на приложение: 1.Изсипете съдържанието на една опаковка в резервоара, при минимално количество бензин. 2.Напълнете гориво както следва: При първо поставяне на продукта - 1 тубичка на 20 литра гориво;  за превантивна мярка 1 тубичка за 50 литра. 3.Преминете към нормален режим на работа на автомобила.

 

добавки за бензин и дизел

 • 4.80 лв. /бр. 

 

 Антигел

 

добавка за дизелово гориво

 • Добавка за дизел Aнтигел

   

   

  Бързо действащ продукт, предназначен за подобряване на качеството на дизела при ниски температури.

  Концентрат 1:10 000 Подобрява течливостта и улеснява изпомпването на дизела. Защитава от формирането на парафинови кристали и предотвратява замръзването на дизела. Подобрява стартирането на двигателя при ниски температури.

   

  Начин на приложение: Антигела трябва да е на стайна температура преди употреба. 1.Изсипете съдържанието, според указаната норма: при температура до -20  1 тубичка на 100 л.; при до -35 1 тубичка на 20 л. в дизеловият резервоар, при минимално количество дизел. 2.Преминете към нормален режим на работа на автомобила.

   

 •   4.40 лв. /бр.добавки за бензин и дизел

 

 •    Допълнителна информация    
   
            Каталог                          eng