ХАДО
 ЗА ДВИГАТЕЛИ


      

XADO РЕВИТАЛИЗАНТИ ЗА ДВИГАТЕЛИ

ONE STAGE

ОNE STAGE
XADO за бензинов двигател

ЗА БЕНЗИНОВ
 ДВИГАТЕЛ
XADO за дизелов двигател

ЗА ДИЗЕЛОВ
 ДВИГАТЕЛ

XADO за цилиндри

ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
НА ЦИЛИНДРИТЕ

хадо за малки двигатели

ЗA МАЛКИ
ДВИГАТЕЛИ
XADO почистване на маслената система на двигатели

ЗА ПОЧИСТВАНЕ
НА ДВИГАТЕЛИ

НОВО

ONE STAGE MAXIMUM

ONE STAGE MAXIMUM
xado-new-car

ONE STAGE NEW CAR
XADO ТУНИНГ

XADO ТУНИНГ

ОNE STAGE е трето поколение Хадо ревитализант. Той е присадка предназначена за цялостно третиране на двигатели на бензин, дизел, газ и метан. С него се обработват както цилиндрите така и коляновият вал, което гарантира възстановяване на компресията и намаляване разхода на гориво. Продукта се поставя през пробката за маслото.

 

XADO за бензинов двигател и ХADO за дизелов двигател са присадки даващи възможността на клиента за частично или цялостно третиране на двигателя. Продуктите позволяват и обработката на нови автомобили до 20 000 км. С тях се обработват както цилиндрите така и коляновият вал на двигателя. Хадо за бензинови и дизелови двигатели  се поставя през пробката за маслото и гарантира повишаване на компресията. Продуктите притежават германският TUV сертификат .

 

XADO за цилиндри е присадка позволяваща третирането единственно на цилиндрите на ДВГ. С продукта може да се обработят както един така и всичките цилиндри едновремено. Основното което прави е възстановяване на геометрията на цилиндъра, намаляване разхода на гориво и повишаване на компресията. Хадо за цилиндри се поставя с помощта на медицинска спринцовка през свещите.

 

XADO за малки двигатели е предназначена за малки двигатели до 1 000 куб. см. Чрез нея се обработва целият двигател независимо дали е с разделена или смесена маслена система. Продукта е предназначен за мотори, скутери, лодки, джетове, моторни триони.